Ένα καθαρό πρόσωπο καταπολεμά την ακμή

Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στη γενική υγεία σας, ξεκινώντας από την επεξεργασία των δηλητηρίων από το σώμα σας. Θα πρέπει να κυριαρχήσετε την ακμή από μέσα.

Ωστόσο, μπορεί να είστε κατάλληλοι να το κατακτήσετε με μια καλή κρέμα δέρματος, εάν η ακμή σας είναι αρκετά ήπια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε μόνο τον πρώτο ή δύο τρόπους αυτής της διαδικασίας των 11 βημάτων. Αυτό θα σας ξεπεράσει τα ξεσπάσματα που μπορεί να σας διώξουν.

Ωστόσο, εάν έχετε σοβαρή ακμή, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε και τους 11 τρόπους αυτής της διαδικασίας. Αυτό συμβαίνει επειδή η ακμή μπορεί να προκληθεί από προβλήματα με τη γενική υγεία, την εσωτερική σας κατάσταση και την τοξίνη.

Ωστόσο, το σώμα σας δεν θα είναι κατάλληλο να τα αποκλείσει όλα, εάν έχετε υπερβολικά δηλητήρια στο σώμα σας. Η παραγγελία και το συκώτι σας μπορεί να κατακλυστεί. Όταν συμβεί αυτό, τα δηλητήρια εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματός σας και εξέρχονται από το σώμα σας μέσω του δέρματός σας. Το δέρμα θεωρείται στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα σας. Αυτή η τακτική επιβίωσης επιτρέπει στο σώμα σας να καλύψει τα εσωτερικά όργανα, τις άπκινες, το αίμα και τα ίδια τα κύτταρα του σώματός σας από την καταστροφή των δηλητηρίων.

Οι 11 τρόποι για να νικήσετε την ακμή είναι

1) Κρατήστε το πρόσωπό σας καθαρό.

2) χρησιμοποιήστε την κρέμα καθαρισμός προσώπου Scotty’s.

3) ανακουφίστε τη δυσκοιλιότητα σας με το τριήμερο υγρό πρέστο.

4) κάντε αλλαγές στη διατροφή σας.

5) πάρτε άφθονο καθαρό αέρα, νερό και ήλιο.

) πάρτε βιταμίνες.

7) πάρτε ορυκτά. Πάρτε συμπληρώματα?

8) πιείτε ένα μείγμα βοτάνων.

9) Πάρτε ειδικά αποτοξινωτικά ποτά και συμπληρώματα.

10) Βουρτσίστε το δέρμα σας.

11) αλλάξτε σταθμό.

Το πρώτο βήμα από τη διαδικασία των 11 βημάτων είναι να διατηρήσετε το πρόσωπό σας καθαρό. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει ακμή – το μακιγιάζ.

Πολλές μάρκες μακιγιάζ ερεθίζουν το δέρμα σας, προκαλώντας ακμή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χημικές ουσίες στο μακιγιάζ μπορεί να φράξουν τους πόρους. Οι μεγαλύτεροι παραβάτες για την πρόκληση ακμής είναι η ζωγραφική με ορυκτέλαιο, τα parabens, η λανολίνη και η προπυλενογλυκόλη. Ωστόσο, πιθανώς θα δείτε τουλάχιστον ένα από αυτά τα συστατικά, εάν κοιτάξετε τα συστατικά στο μακιγιάζ σας. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή στους πόρους σας , δημιουργώντας ακμή, Εάν ναι. Αυτές οι χημικές ουσίες δεν χρησιμοποιούνται μόνο στο μακιγιάζ, επιπλέον. Θα τα βρείτε σε καθαριστικό, ενιαίο, και αντηλιακό. Το αποτέλεσμα είναι να βρείτε ένα μακιγιάζ με βάση το νερό που δεν περιέχει αυτές τις χημικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε το μακιγιάζ με φειδώ και όταν πλένετε το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι τα απορρυπαντικά δεν περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες.

Όταν πλένετε το πρόσωπό σας, να είστε απαλοί και μην το πλένετε περισσότερο από δύο φορές την ημέρα. Όταν το κάνετε, θα στεγνώσει το πρόσωπό σας, προκαλώντας πίεση στους πόρους και κάνοντάς τους φλεγμονή. Το αφαιρεί επίσης από αμυντικούς καμβάδες που χρειάζεται για να παραμείνει υγιής. Χρησιμοποιήστε μόνο καθαριστικό χεριών Castile ή καθαριστικό καθαρής γλυκερίνης για να πλύνετε το πρόσωπό σας.

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας. Θα διαδώσεις την καταγωγή με τα χέρια σου. Όχι μόνο θα διαδώσετε προέλευση στο πρόσωπό σας, αλλά θα προσθέσετε και με προέλευση στα χέρια σας. Προσέξτε, λοιπόν, να μην ακουμπάτε το πηγούνι σας στα χέρια σας. Μερικοί άνθρωποι κάθονται με την αυθάδειά τους ακουμπισμένη στα χέρια τους. Αυτό θα εξαπλώσει την προέλευση και την ακμή, επίσης.

Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό μαντήλι στο πρόσωπό σας περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους και θα αυξήσει την περιστροφή. Επίσης, διευκολύνει τον καθαρισμό του δέρματός σας. Μην ρίχνετε μια βλατίδα πραγματικά σκληρά, αλλά αρκεί να ανοίξει όταν είναι έτοιμη. Επίσης, ξεπλύνετε απαλά το υγρό. Κάντε φλας πίσω για να μην μαζέψετε φλύκταινες, γιατί θα προκαλέσετε φλεγμονή και θα εξαπλώσετε την προέλευση, δημιουργώντας φουσκάλες και ουλές.

Κάντε φλας πίσω, οτιδήποτε βάλετε στο δέρμα σας θα απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματός σας. Οι χημικές ουσίες στα καθαριστικά, τις κρέμες και τις κρέμες μπορεί να προσθέσουν στην τοξίνη του συστήματός σας, δημιουργώντας πράγματι περισσότερα προβλήματα με την ακμή.