Πρέπει να αγοράσω μια θήκη για iPhone;

Εάν μόλις λάβατε ένα iPhone ως δώρο ή μόλις αγοράσατε ένα, μπορεί να συζητάτε εάν πρέπει ή όχι να ξοδέψετε τα χρήματα σε ένα κάλυμμα iPhone. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν ένα iPhone συμφωνούν ότι η ανταπόκριση είναι συντριπτική, σχεδόν πάντα, ΝΑΙ! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά σας θα απαντήσει καταφατικά γιατί, μάντεψε; Θέλουν να σου πουλήσουν ένα! Ας εξετάσουμε τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ΑΞΕΣΟΥΑΡ iPHONE 13 PRO όταν χρησιμοποιούνται κατάλληλα.

  1. Σταματούν τη φθορά του επιταχυνσιόμετρου. Το επιταχυνσιόμετρο του iPhone είναι ένα εξάρτημα που επιτρέπει το εκπληκτικό εφέ κλίσης της οθόνης. Το iPhone μπορεί να εμφανιστεί είτε σε κατακόρυφη είτε σε οριζόντια λειτουργία χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο. Πολλές εφαρμογές, όπως το Pedometer, το Bump, κ.λπ., βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο επιταχυνσιόμετρο. Το επιταχυνσιόμετρο σε ένα iPhone χωρίς κάλυμμα είναι ευαίσθητο στο «σοκ» από απότομες κινήσεις. Το επιταχυνσιόμετρο βλάπτεται συχνά από ξαφνικές, γρήγορες κινήσεις που τελειώνουν γρήγορα (όπως πέταγμα του τηλεφώνου σας). Η απώλεια της δυνατότητας επιταχυνσιόμετρου του iPhone είναι συγκρίσιμη με την απώλεια του ψητού βοείου κρέατος σε ένα σάντουιτς. Ακόμα κι ενώ μπορείτε ακόμα να το φάτε, δεν θα είναι πολύτιμο.
  2. Τα δέρματα, οι θήκες και οι προφυλακτήρες iPhone προστατεύουν το εξωτερικό της συσκευής από επιφανειακές ατέλειες, βαθουλώματα και σπασίματα. Χωρίς κάλυμμα, η πτώση του iPhone σας θα προκαλούσε τουλάχιστον βλάβη στο εξωτερικό του, μειώνοντας την αξία του και θέτοντας σε κίνδυνο το προστατευτικό του στρώμα. Δεδομένου ότι το iPhone είναι ένας εξελιγμένος και ξεχωριστός εξοπλισμός, συμβαίνει συχνά να πέφτουν χωρίς θήκη και να καταστρέφονται ολοσχερώς. Δημιουργώντας ένα μαλακό ελαστικό ή σκληρό πλαστικό φράγμα γύρω από το τηλέφωνο που λειτουργεί σαν κράνος ποδηλάτου, ένα κάλυμμα iPhone οποιουδήποτε είδους βοηθά στην αποφυγή αυτής της ζημιάς στη σκληρή επιφάνεια.

Θα είναι η περίπτωση, όχι το τηλέφωνό σας, που θα σπάσει αν συμβεί κάτι.

  1. Ασφάλεια οθόνης. Τα προστατευτικά οθόνης είναι μια αγαπημένη επιλογή προστασίας για πολλούς λάτρεις, επειδή το iPhone διαθέτει οθόνη αφής. Τα προστατευτικά οθόνης προστατεύουν από επιφανειακές γρατσουνιές, ρωγμές και ατέλειες στην οθόνη του iPhone, ενώ ο προφυλακτήρας ή η θήκη του iPhone προστατεύει τις άκρες και τις γωνίες του τηλεφώνου από τυχόν ζημιές. Ακόμα κι αν δεν πέσει ποτέ το iPhone σας, αν το χρησιμοποιείτε συχνά με την πάροδο του χρόνου, θα αρχίσετε να παρατηρείτε μικρές γρατζουνιές και γρατζουνιές στην οθόνη.

Συμπερασματικά, απαιτούνται ορισμένες επενδύσεις για να διατηρήσετε το iPhone σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα και να φαίνεται τόσο καλό όσο καινούργιο. Οι ΑΞΕΣΟΥΑΡ iPHONE 13 PRO μπορεί να είναι πολύ φθηνές (και επομένως προσφέρουν μικρή προστασία) ή πολύ ακριβές (χωρίς κανένα λόγο). Όταν αγοράζετε ένα κάλυμμα iPhone, φροντίστε να ψωνίσετε για να βρείτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.